Home – Thomsens fotoblog

Lidt om fotoblog og websted

Bloggen på forsiden bliver brugt til en løbende opsamling af billeder i fotogallerier med forskellige temaer fra den nære natur til de store rejseoplevelser. Tanken er at tilføje links til nye billedserier løbende og skrive lidt tekst til dem. Fordelen ved at bruge en blog som denne, er at indlæg kan tildeles kategorier og tags, så de efterfølgende er let at søge i dem og finde noget historisk igen.

Websiden kardor.dk, som tidligere har været adgangssiden, vil fremover blive brugt til at finde de historiske billeder og websider, herunder sider med beskriveler af de store rejser. Desuden kan serierne søges i tabellen nedenfor, som rummer serier fra alle gallerierne. Det kan være en hurtig måde at finde noget frem, hvis man har et ca. tidspunkt, land eller område at gå ud fra. Søgefunktionen, hvor man blot skal skrive stikord til titel, sted eller område er også en god måde at lede på. Links til siderne står i kolonnen yderst til højre, der kan nås vha. scroll-baren i bunden af tabellen. Gallerilisten er sidst opdateret den 28-11-2021.

Liste over serier i gallerier på kardor.dk

Generated by wpDataTables

Serierne i galleriet “venner.kardor.dk” kræver login for at vise billeder med personer på. Hvis man ikke er logget ind, vises kun de offentlige billeder i serien – dvs. undertiden ingen.