Kategorier
Dronninglund og omegn

Traveture i sol og blæst

Martsdage vel anvendt

Så kom marts og per definition foråret, men de første dage var kolde. Den første lørdag lokkede med klar sol om formiddagen, men også en frisk vestenvind og kun 4-5 graders varme. Formiddagen blev brugt på en 12 km travetur i Storskoven, hvor der var læ på meget af ruten. Jeg faldt over flere detaljer undervejs med patina og stoflighed, så det blev lidt billedseriens tema.

Den gamle rod, der fik mig til at kigge efter andre eksempler på stoflighed og patina

Et par uger efter var der igen en forårdag med sol, lys og mere varme. På en tur i Storskoven om eftermiddagen skiftede dagen helt karakter fra lys og venlig til en ildevarslende, kold tåge. Se billederne via dette link.

Jyske Aas cykelstien snor sig gennem landskabet, her er udsigten fra det højeste punkt på ruten gennem Storskoven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.